ظننت قلبى قوى ما يهزه غيابك ....طلع مثل الورق يرجف من بعادك
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 نصايح مهم جدااااااااااااااااااا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
no2a_love

avatar

المساهمات : 144
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 25

مُساهمةموضوع: نصايح مهم جدااااااااااااااااااا   الأربعاء مارس 24, 2010 5:33 pm

هاي ،،
موضوعي النهاردة طويل شويه عليكم بس انا متاكدة ان هو هيعجبكم ،،
يلا ابدؤا بس متنسوش الردود ،،،

لو ربنا فك عقدتك واتخطبتي
فإليك نصائحي حتى تأخذي بخطيبك من مركب الخطوبة إلِّي محدش عارف هاترسى على إيه
إلى مثوااااه الأخير في قفص النسانيس
قصدي قفص الزوجية السعيد


أجمل ما في الخطوبة العزومات الرومانسية على أحلى محلات أكل فى البلد
واللي عمرك ماهاتشويفها بعد الجواز
المهم نصائحي لك عند أي عزومة مع خطيبك

الأول لازم تعرفي إن الشوكة والسكينة بيتمسكوا من إيديهم
من الطرف يعني مش من الوسط ولا من البوز زي الخنجر ولا من فوق طبعًا


العيش أوعي تفضحينا وتقطعيه بسنانك ولا الرغيف نصين بأيدك وكل نص لقمة وتحشري أوعي
العيش بيتقطع بالسكينة فى الطبق وبعدين تاخدي لقمة
لقمة بالعافية قال يعني نفسك مسدودة
اضغطي على أعصابك جدااا
وبعدين لما تروَّحي إبقي حِفِّي زي مانتِ عايزه


3- الشوووربة
بند الشوربة ده مهم جدًاااا
اتوسل اليكى الشوربة تتشرب من غير صوت خالص ومن غير ماتقعدي تنفخي فيها زى القهوجى اللى بينفخ فى حجر للزبون
وطبعــاً عايزك تنسى تمامًاالسلطانية اللي بتحطيها على بقك فى البيت وتدلدقي على روحك
بالمعلقه وبدون صوت
سخنة ولعة برضه بدون صوت
وتسيبي تلت الطبق على الأقل مش تميليه عشان تلهطيها لآخر نقطة


4- الرز
طبعاً بيتاكل بالشوكة أوعي إيدك تتمد على المعلقة و

- الرز
طبعاً بيتاكل بالشوكة أوعي إيدك تتمد على المعلقة وتغرفي من طبق الرز وتعبي
إوعي
الرز بالشوكة وكأنك بتبوسيه مش بتاكليه

5- المكرونة
الاسباكتي برضه بالشوكة تتلف على طرف الشوكة
لحد ما تخلص وبعدين تحطيها فى بؤك من سكات
مش تشفطي المكرونة عود عود


- السمك
مشكلة
شوفي
بتفصلي اللحم عن الشوك ..إزاي؟؟
تقطعي اللحم من النص بالطول وبعدين تفردي اللحم ع الجانبين ولما تخلصي ناحية
متقلبيش السمكة.. بلاش فلح
شيلي السلسلة بالشوكة والسكينة وحطيها ف جنب الطبق وكملي أكل النص التاني
وبدل الفيلم الهندي ده
نصيحة ماتكليش السمك خالص
قولي مابحبش السمك وخلصي نفسك


7- الجمبري
-إذا كنتي عارفاه-
أول ماطبق الجمبري ينزل.. بصيله بقرف واحتقار شديدين
آل يعني زهقانة من كتر أكل الجمبري الجامبو فى بيت بابـا
وأتنهدي جامد وقولي.. برضه؟؟؟
وتروحي قاطعة راس الجمبريياية بالشوكة
أنا فى عرضك إنسي المصمصة دلوقتى

8- البطاطس سواء مسلوقة أو محمرة
أوعي تهرسيها وتدبيها على الرز وتدي
لا..لآ...لآ
بالشوكة حتة حتة وإنتى زي ما تكوني هاتعيطي من كتر ما البطاطس صعبانة عليكي


الفاكهة
لو الفاكهة فيها بذر.. طلعيه من بؤك بالراحة وحطيه فى إيدك وهي مقفولة
وبعدين فى طفاية السجاير اللي على الترابيزه
أوعي يا اختى من نظام التفتفة للبذر
إنسي

10- ولما تخلصي أكل تحطي إيدك على بطنك
اللي عصافيرها بتصوصو من العينات اللي كلتيها .. وتقولي له مش ممكن
أنا عمري ما اتفجعت كدة
أنا أودامي أسبوع هابطل أكل فيه


وبعدين تمسكي الفوطة اللي دايمًا موجودة على التربيزة من غير لازمة
وتبوسيها
آل يعني بتمسحي بؤك
وبعدين تستأذني منه لدخول التوليت لإصلاح ماكياجك

وتخشي التواليت وتطلعي من شنطة إيديك
لفة الفول والطعمية اللي جايباها معاكي
وبالهنا والشفـــاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
troy

avatar

المساهمات : 95
تاريخ التسجيل : 19/03/2010
العمر : 26
الموقع : gr_200678@yahoo.com

مُساهمةموضوع: الفرعون العاشق   الخميس مارس 25, 2010 10:52 am

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
هههههههههههههههههههههههههههههه
هههههههههههههههههههه
هههههههههههه
هههههه
هه
ه

بجد انا هموت من الضحك
الموضوع دا جاااااامد ناااار والله
شكرا جزيلا
تحياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://troy.gid3an.com
no2a_love

avatar

المساهمات : 144
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
العمر : 25

مُساهمةموضوع: رد: نصايح مهم جدااااااااااااااااااا   الإثنين أبريل 05, 2010 6:35 pm

هههههههههههههههه
لازم يكون جامد علشان منى
ميرسى يا عسل على ردك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
نصايح مهم جدااااااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الفرعون العاشق ... Love For Ever :: الفرعون العاشق :: حبه فرفشه... لو مضايق ادخل هنا ومش هتندم-
انتقل الى: